ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΑΛΙΔΗ

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ / ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ / ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ

στις 12 Σεπτεμβρίου, 2013, Δημοσιεύτηκε από ,

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι πλέον έχετε τη δυνατότητα της  online / διαδικτυακής παρακολούθησης της πορείας των υποθέσεών σας.

Τα στοιχεία της υπόθεσής σας είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα.  Απ’ όπου και αν βρίσκεστε θα μπορείτε ακόμη και  «εν κινήσει» να παρακολουθείτε και να ενημερώνεστε για ΟΛΑ τα στάδια επεξεργασίας της υπόθεσής σας Χρειάζεται απλά να συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας (www.dalidis.gr), να εισάγετε τους μοναδικούς κωδικούς πρόσβασης που θα σας δοθούν από το γραφείο μας και να κάνετε κλικ στην επιλογή «Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΥ».  Θα οδηγείστε αυτόματα στην προσωπική σας καρτέλα όπου θα μπορείτε να δείτε συγκεντρωτικά όλα τα επί μέρους στάδια της υπόθεσής σας. Θα έχετε μια πλήρη και σαφή εικόνα από το «Α» μέχρι το «Ω», δηλαδή από  την ανάθεση της εντολής, την  κατάθεση του δικόγραφου μέχρι την έκδοση και αρχειοθέτηση της απόφασης.

ΠΛΗΡΗΣ  ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Το σύστημα έχει προγραμματιστεί να σας πληροφορεί  αυτομάτως με ηλεκτρονικό μήνυμα για κάθε μεταβολή ή εξέλιξη σε σχέση με την πορεία της υπόθεσης.

MOBILE

Να σημειωθεί ότι η ιστοσελίδα μας έχει αναβαθμιστεί πρόσφατα  και υποστηρίζει όλες τις σύγχρονες φορητές (mobile) συσκευές όπως Smartphones, iPhones, iPad, Tablet κλπ.

Εννοείται ότι παρέχεται απόλυτη ασφάλεια των δεδομένων σας.

ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Το γραφείο μας, είναι το πρώτο γραφείο στην Ελλάδα αλλά και ένα από τα ελάχιστα στην Ευρώπη  που εξοπλίστηκε και εφαρμόζει ενεργά την νέα αυτή υπερσύγχρονη διαδικτυακή υπηρεσία. Στόχος μας είναι ταχύτατη, οργανωμένη  αλλά και αξιόπιστη ενημέρωσή / πληροφόρησή των εντολέων / πελατών μας.

Καλέστε μας
Χάρτης